GRATIS BEZORGING

GRATIS BEZORGING
vanaf € 300.00

LEVERING

LEVERING
binnen 3 werkdagen

075 - 6478 700

075 - 6478 700
08:00 - 17:00

NederlandsEnglishDeutsch

PRODUCTEN

Specials

Naast de collecties die wij standaard voeren, kunt u bij ons terecht voor geschenkpapier naar eigen ontwerp. Door het stellen van gerichte vragen brengen wij in kaart aan welke eisen uw geschenkverpakking moet voldoen. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld:

  • Wat voor uitstraling moet de verpakking hebben? Eigentijds? Luxe ?
  • Is de verpakking bedoeld voor grote en/of kleine producten?
  • Welke papiersoort worden bedrukt? Hoe doorschijnend mag het papier zijn?

Zo komen we gezamenlijk tot een heldere formulering van de opdracht, waarbij duidelijke afspraken gemaakt worden over de productspecificaties, de kosten, de levertijd en de distributie.

Wellicht heeft u het ontwerp al klaar en hoeven wij het papier alleen voor u te drukken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Vraag onze collectieboeken aan

Onze collectieboeken met vele keuzemogelijkheden in cadeaupapier zijn daarom belangrijke “Sales Tools” voor u ! Met trots presenteren wij vanaf oktober 2014 ons nieuwste neutrale collectieboek voor de periode 2015-2016. Houdt onze website in de gaten !

Deze nieuwe collectie bestaat uit een scala aan nieuwe dessins. De apparaat rollen zijn leverbaar op diverse breedtematen en met een rollengte van 100 meter.

Per jaar twee neutrale collecties geldig

De collectie “Special Giftwrap 100mtr” komt naast de in januari 2014 geïntroduceerde collectie “Special Giftwrap” (te herkennen aan de rode kaft met vlinders).

Gezamenlijk vormen zij onze totale neutrale collectie. Zo heeft u per jaar altijd twee handzame neutrale collectieboeken om mee te kunnen werken.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze producten? Of wilt u een wachtwoord aanvragen voor onze webshop waarin u gemakkelijk uw producten bestelt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, per email (info@keijzerpapier.nl) of telefonisch (075 - 6478 700). Wij helpen u graag!

 

Terug naar boven