GRATIS BEZORGING

GRATIS BEZORGING
vanaf € 300.00

LEVERING

LEVERING
binnen 3 werkdagen

075 - 6478 700

075 - 6478 700
08:00 - 17:00

NederlandsEnglishDeutsch

HOME

Keijzer Papier BV is, als één van de grootste en bekendste producenten van luxe geschenkpapier, nationaal en internationaal een begrip geworden bij grootwinkelbedrijven, inkooporganisaties en groothandelaren.

In deze huidige tijd proberen we onze relaties steeds weer met nieuwe dingen te verrassen. We leven in een snelle samenleving waarin regelmatig gevraagd wordt om vernieuwing. Keijzer Papier BV gaat mee in deze ontwikkeling en zal met de beschikbare middelen wellicht ook uw geschenkpapier tot een succes mogen maken!

Nieuwste dessins

Hoe jong of hoe oud je ook bent, het is altijd leuk om een cadeau te krijgen !!! En als het cadeau dan ook nog eens mooi verpakt is, geeft dat extra glans aan het moment.

Vakmanschap in verpakkingen

Keijzer Papier ontwerpt, ontwikkelt en produceert geschenkpapier en biedt daarbij maatwerk, zowel in het ontwerp als in de papiersoort en de drukmethode. Voor uw bedrijf is het belangrijk de cadeauverpakking te kiezen die de uitstraling van uw onderneming versterkt, onderscheidend is en voldoet aan de gebruikseisen die u eraan stelt.

Wij hebben de nieuwste technieken in huis en leveren altijd de kwaliteit die wij beloven! Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een verpakkingsproduct zoals:

  • Geschenkpapier op rollen en vellen,
  • Cadeauzakjes,
  • Wijnfleszakken,
  • Blokbodemzakken en tassen,
  • Consumentenrollen,
  • Vloeipapier.

Webshop

Heeft u al een inlogcode voor onze webshop? Door het continue verbeteren van onze online diensten bieden wij u uitgebreide mogelijkheden om zo snel mogelijk de juiste producten te kunnen bestellen. Naast ons standaard assortiment cadeaurollen kunt u linten, draagtassen en outlet artikelen in onze webshop bestellen en meteen zien of deze op voorraad zijn. Daarnaast kunt u online uw bestelhistorie inzien en gemakkelijk een herhaalorder plaatsen. 

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze producten? Of wilt u een wachtwoord aanvragen voor onze webshop waarin u gemakkelijk uw producten bestelt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, per email (info@keijzerpapier.nl) of telefonisch (075 - 6478 700). Wij helpen u graag!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent ons geschenkpapier!Terug naar boven