GRATIS BEZORGING

GRATIS BEZORGING
vanaf € 300.00

LEVERING

LEVERING
binnen 3 werkdagen

075 - 6478 700

075 - 6478 700
08:00 - 17:00

NederlandsEnglishDeutsch

KEIJZER PAPIER

Stukje geschiedenis

Keijzer Papier BV bestaat al meer dan 150 jaar.

In die tijd zijn wij nationaal en internationaal een begrip geworden als een van de grootste en bekendste producenten van luxe cadeaupapier voor grootwinkelbedrijven, inkooporganisaties en groothandelaren.

Wat begon met het bedrukken van kolenzakken, platenhoezen, bakkers- en slagerszakken is uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming in geschenkpapier, die jong blijft door permanent te vernieuwen.

We leven in een snelle samenleving waarin regelmatig gevraagd wordt om vernieuwing. Keijzer Papier BV gaat mee in deze ontwikkeling en zal wellicht ook uw geschenkverpakking tot een succes mogen maken.

Productie proces

Keijzer Papier heeft in de productie de beschikking over een diepdruk- en een flexodrukmachine.

Met de Flexodrukmachine kunnen we verpakkingsmateriaal met maximaal zes kleuren bedrukken tot een meter breed.

Met de komst van het nieuwste type Diepdrukmachine waarvoor eind 2011 een uitbreiding bij ons bedrijf is gerealiseerd kunnen wij zes kleuren diepdrukkwaliteit aanbieden op een breedte tot maximaal 1,20 meter.

De nieuwe Heliostar

Met deze uitbreiding in de productie hebben we ervoor gezorgd dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, op het niveau dat u van ons gewend bent.

Locatie

Door de gunstige ligging van ons bedrijf in Wormerveer kunnen wij een efficiënte en snelle distributie garanderen in Nederland en de omliggende landen binnen Europa.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent ons geschenkpapier! 

Terug naar boven